Pieczarki-Pizza Prosciutto
Przepis Grzyb-Pizza Prosciutto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, prosciutto, Pizza crust, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z pieczarkami, porem i Prosciutto, Pizza Prosciutto, Pieczarkowa i Karczochowa, oraz Wiosenne pieczarki, szparagi + Pizza Prosciutto z glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby i szalotki na patelni; smażyć 7 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodać czosnek i tymianek; smażyć 1 minutę. Wymieszać z octem; zdjąć z ognia.
Umieść skorupę na Dolnym stojaku piekarnika.
Piec w temperaturze 450 przez 4 minuty.
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszankę grzybową równomiernie na skórce; posypać równomiernie prosciutto i serem fontina.
Piec w temperaturze 450 przez 6 minut lub do rozpuszczenia sera.
Wskazówki: aby uzyskać chrupiącą skórkę, piec skorupę pizzy na najniższym stojaku przez kilka minut przed dodaniem dodatków. Pieczarki przycięte mogą zastąpić creminis.