Pieczarki pieczone z dynią-Chipotle Polenta

Pieczarki pieczone z dynią-Chipotle Polenta
Pieczone grzyby z dynią-Chipotle Polentan to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz miód, puree z dyni, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle pieczona dynia, grzyby i jarmuż Quesadillas z Chipotle Dynia Creman i Salsa jarmuż, Kremowa Polenta z pieczarkami, oraz Miski z szałwii Polenta z pieczoną brukselką i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wrzuć grzyby z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnkiem, szałwią, solą i pieprzem i piecz 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W międzyczasie podgrzej puree z dyni w małym garnku na średnim ogniu z odrobiną wywaru z kurczaka, aby go przerzedzić. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Pozostałe wywar zagotować w rondlu i ubić chipotle w adobo, sosie i polencie. Ubijaj polentę, aż oderwie się od boków garnka, a następnie wymieszaj masło i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Połączyć dynię i polentę i podawać w płytkich miseczkach. Top z pieczonych grzybów i udekorować pepitas i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Nasiona DyniNasiona Dyni
PolentaPolenta
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn