Philly Cheese Steak Egg Rolls

Philly Cheese Steak Egg Rolls
Przepis Philly Cheese Steak Egg Rolls może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 243 kalorie, 23G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser provolone, Skórki Rolada jaj, pieczeń wołowa au jus, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Philly Cheese Steak Egg Rolls, Philly Cheese Steak Egg Rolls, oraz Philly Cheese Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczeń wołową gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić, ostudzić i rozdrobnić. Zarezerwuj au jus do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Au JusAu Jus
2
W 12-calowej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Pieczarki, cebulę i paprykę gotować na oleju 8 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z rozdrobnioną wołowiną. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
W głębokiej frytkownicy lub 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku rozgrzej olej do 177°. tymczasem umieść 1 skórę rolki jaj na powierzchni roboczej z 1 narożnikiem skierowanym do ciebie. (Przykryj pozostałe Skórki wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wysuszeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
FrytkownicaFrytkownica
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Krawędzie szczoteczki z ubitym jajkiem. Wierzch z 1 plastrem sera. Łyżka 1/2 szklanki wołowiny nadzienie nieco poniżej środka jaj roll skóry; złożyć rogu jaj roll skóry najbliżej wypełnienia nad nadzieniem, schowany punkt pod. Wchodzisz na prawo i lewo rogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WołowinaWołowina
RolkaRolka
JajkoJajko
6
Ponownie posmaruj pozostały róg jajkiem; delikatnie zwiń jajko w kierunku pozostałego rogu i naciśnij, aby je zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
7
Umieść stronę szwu w dół na płycie. Powtórz z pozostałymi skórkami z rolady jaj, ubitym jajkiem, serem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
JajkoJajko
8
Smażyć bułki, kilka na raz, w oleju 3 do 5 minut, obracając raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn