Pesto z bazylii Pekan zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Ta przyprawa ma 129 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś liście bazylii, czosnek, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Żeliwna Pizza z krewetkami z pesto z bazylii Pekan, Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a na kremowe Pesto z bazylii z awokado, oraz Pesto Palmiers (basil Pesto Elephant Ears).
Instrukcje
1
Zmiksuj bazylię, orzechy pekan, czosnek, parmezan, oliwę z oliwek, sól i pieprz razem w robocie kuchennym, aż mieszanina stanie się lekko masywną pastą.