Penne z zwiędłą rukolą, Radicchio i wędzoną mozzarellą
Przepis Penne z zwiędłą rukolą, Radicchio i wędzonym Mozzarellanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 455 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedz za osiem dolców: wędzona Mozzarella Pizza z Radicchio i konfiturą cebulową, Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą, oraz Sałatka ze szpinakiem wędzonym z Mozzarellanem i Penne.
Instrukcje
Gotować makaron w garnku 6-quart dobrze osolonej wrzącej wody, aż al dente.
Podczas gotowania makaronu, ubić razem olej, skórkę, czosnek, sól i pieprz do smaku w dużej misce. Następnie cienko pokroić radicchio, rukola i bazylia i dodać do dressingu.
Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i spuścić makaron w durszlaku.
Dodaj gorący makaron i zarezerwowane gotowania wody do zieleni i odstawić 1 minutę do więdną.
Dodaj mozzarellę i sok z cytryny i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i podawać na ciepło.