Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj peklowaną wołowinę i kapustę. To danie główne ma 444 kalorie, 51g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, sól koszerną, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku ze stali nierdzewnej lub żeliwa połącz sól, wodę i mostek. Przykryć i odstawić na 7 dni w lodówce. (Uwaga: mostek musi być całkowicie zanurzony, więc w razie potrzeby podwoić sól i wodę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Po 7 dniach odcedzić solankę i dodać 1 galon świeżej wody, liście laurowe i ziarna pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej / średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
W ciągu ostatnich 45 minut gotowania, dodać cebulę, kapustę, marchew, rzepa, kolendra, i ziemniaki. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia63
Magazyn