Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać peklowaną wołowinę Hash spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma fanów 2014. Udaj się do sklepu i odbierz peklowaną wołowinę, pietruszkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać na dużej patelni (najlepiej żeliwnej) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować kilka minut, aż półprzezroczyste. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać posiekaną peklowaną wołowinę i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Rozłóż równomiernie na patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej lub średniej wysokości i przycisnąć mieszaninę metalową szpatułką.3 nie mieszaj ziemniaków i peklowanej wołowiny, ale pozwól im brązowym. Jeśli usłyszysz jak skwierczą, to będzie dobrze. Użyj metalowej szpatułki, aby zajrzeć pod spód i sprawdzić, czy są brązowieje. Jeśli ładnie rumiane, użyj szpatułki, aby przewrócić sekcje na patelni, aby były brązowe po drugiej stronie. Ponownie nacisnąć szpatułką. Jeśli jest za dużo klejenia, możesz dodać trochę więcej masła do patelni. Nadal gotować w ten sposób, aż ziemniaki i peklowana wołowina są ładnie rumiane.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć z ognia, wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
Dodaj dużo świeżo zmielonego czarnego pieprzu i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Podawać ze smażonymi lub gotowanymi jajkami na śniadanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn