Patelnia ze szparagami i kiełbasą z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szparagów i kiełbasy z indyka. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, makaron rosamarina, kiełbaski z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Z Kiełbasą Z Indyka I Ryżem Warzywnym, Muszka Pastan i włoski Indyk kiełbasa patelnia posiłek, oraz Wędzona Kiełbasa Z Indyka I Izraelska Patelnia Z Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i cebulę; gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z bulionem i wodą.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać orzo; gotować 2 minuty.
Dodaj szparagi i pimientos. Zmniejszyć ciepło do średniego. Okładka; powrót do wrzenia. Gotować 8 do 10 minut lub do makaronu jest miękka.