Patelnia Do Ryb Salsa
Przepis Salsa ryb patelnia może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. To danie główne ma 152 kalorie, 20g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz steki z halibuta, ząbki czosnku, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Saucy Skillet Fish, Saucy Skillet Fish, oraz Letnia Patelnia Na Ryby.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick lub woku, smażyć halibuta w 2 łyżeczkach gorącego oleju przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki widelcem; wyjąć i ogrzać.
Dodaj żółty squash, cukinia, grzyby, czosnek, kminek i pozostały olej na patelni. Smażyć przez 2-3 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Powrót ryby na patelnię.
Dodaj salsę; ciepło przez.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku