Pasternak I Rzepa Au Gratin
Przepis Pasternak i rzepa Au Gratin można zrobić w około 35 minut. Ta przystawka ma 205 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 92 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga rzepy, skondensowanego kremu z zupy selerowej, mleka i bułki tartej panko. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Glazurowana rzepa i pasternak, Karmelizowana rzepa, marchew i pasternak, oraz Smażona rzepa i pasternak z rozmarynem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pasternak i rzepę w dużym rondlu; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5-7 minut lub do miękkości.
W międzyczasie w małym rondelku połącz zupę, mleko i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Mieszaj ser, aż się rozpuści.
Odcedź warzywa; przenieś do 11 cali. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Połącz bułkę tartą i masło; posyp wierzch.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do miękkości warzyw, a okruchy będą złotobrązowe.