Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jabłko kozi ser Bruschettan spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, tymianek, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Ser Jabłkowo-Kozi Bruschetta, Bruschetta Z Kozim Serem, oraz Ser Kozi Bruschetta.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika 3 do 4 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wrzucić razem kozi ser, jabłko, tymianek, oregano, i pieprz w misce; odstawić. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; tost chleb pod brojlerem, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.