Jabłko Kozi Ser Bruschetta

Jabłko Kozi Ser Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jabłko kozi ser Bruschettan spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, tymianek, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Ser Jabłkowo-Kozi Bruschetta, Bruschetta Z Kozim Serem, oraz Ser Kozi Bruschetta.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika 3 do 4 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wrzucić razem kozi ser, jabłko, tymianek, oregano, i pieprz w misce; odstawić. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; tost chleb pod brojlerem, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posypać mieszankę sera koziego równomiernie na kromki chleba. Powrót chleb do pieca do pieczenia, aż ser zmięknie, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn