Parmezan-Dynia Żołędziowa Glazurowana
Parmezan-glazurowane Acorn Squash jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 292 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash Żołędziowy Szkliwiony Pomarańczowo, Klon-Szkliwiony Żołądź Squash, oraz Squash Żołędziowy Szkliwiony Pomarańczowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pokroić każdy kawałek squasha na pół; miejsce, pokroić boki w górę, w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Dodać wodę do naczynia; przykryć.
Piec 40 min. albo dopóki squash nie będzie delikatny.
Wymieszać masło, cukier i olej; łyżkę do dyni. Wierzch z serem i cynamonem; piec, nieosłonięty, 5 min.