Paluszki pieczone i fasolka szparagowa z kremowym sosem estragonowym
Pieczone paluszki i fasolka szparagowa z kremowym sosem estragonowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, kremowy sos estragonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z kremowym sosem estragonowym, Kurczak Graham Elliot z fasolką szparagową w maślance-przepis na sos estragonowy, oraz Fasolka Szparagowa Z Kremowym Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój fingerlingi na pół wzdłuż i umieść w dużej misce. Wrzucić z 1 łyżką. oliwa z oliwek, 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Ułóż połówki ziemniaków, pokrój boki w górę, na patelni z galaretką. Wrzucić fasolkę szparagową z pozostałą 1/2 łyżki. olej, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. paprykę i umieścić w innej galaretce.
Piec ziemniaki w 425 przez 30 do 32 minut lub do miękkości i rumiane.
Wyjąć z piekarnika i odstawić ziemniaki na patelnię.
Fasolkę szparagową piec w temperaturze 425 przez 12 minut.
Na półmisku ułóż zieloną fasolkę wokół pieczonych ziemniaków.
Skropić kremowym sosem estragonowym.
*1 1/2 funta małe czerwone ziemniaki, podzielone na połowę, można zastąpić czasem pieczenia 35 minut. 1 1/2 funta. ziemniaki russet, ćwiartowane, można zastąpić czasem pieczenia 40 minut.