Owoce śniadaniowe babci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj owoce śniadaniowe babci. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skrobi kukurydzianej, cukru, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka owocowa babci, Kubki z mrożonymi owocami babci, oraz Zimowa owocowa składanka babci dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku połącz jabłka, suszone śliwki, rodzynki, pomarańczę i 3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę; wymieszać do rondla. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gotuj przez 2 minuty. Wyluzuj.