Owoce morza Cannelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką szczypiorek, sól, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Cannelloni, oraz Cannelloni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować szalotka, marchew, seler, reserved Shrimp shells, i reserved muscles przegrzebek w 3 łyżki masła w 2-do 3-quart ciężki rondel na umiarkowanie małym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są zmiękczone i blady złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać wodę, owoce morza glazury (jeśli jest używany), i gałązki pietruszki i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Pietruszkę i przeciery, w tym muszle krewetek, należy wyrzucić w 2 partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając i odrzucając ciała stałe.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w oczyszczonym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę na małym ogniu, mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj ciepły wywar z owoców morza na raz, ubijając i doprowadzając do wrzenia, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać 1/2 szklanki śmietany i delikatnie dusić SOS, ubijając od czasu do czasu, 10 protokół. Wymieszać sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przenieś 1/2 szklanki sosu do miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą do ostygnięcia do napełniania.
Pokrój jedną trzecią krewetek i jedną trzecią przegrzebków na kawałki 1/4 cala i wrzuć 1/4 łyżeczki soli. Purée Pozostałe krewetki i przegrzebki w robocie kuchennym z koniakiem, chłodzony 1/2 Puchar SOS, pozostałe 3/4 łyżeczka soli, a pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Koniak
8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki śmietany i pulsować tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Przenieść mus do dużej miski i wymieszać krewetki i przegrzebki kawałki i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Makaron lasagne gotować kilka na raz w dużym garnku wrzącej osolonej wody, mieszając, aby oddzielić, aż al dente, około 2 minut na świeży makaron lub około 6 minut na brak wrzenia. Delikatnie przenieś makaron szczypcami i szczelinową szpatułką do dużej miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie podnieś, wytrząsając wodę i połóż płasko na suchych ręcznikach kuchennych (nie ściereczce frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozłóż 1/3 szklanki musu na każdym makaronem, pozostawiając 1/2-calową granicę na obu krótkich końcach. Zaczynając od krótkiego końca, luźno zwiń każdy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą Perłą
4
Rozłóż około 1/2 szklanki sosu na dnie naczynia żaroodpornego i ułóż cannelloni, szew boki w dół, ciasno w 1 warstwie sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cannelloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
5
Wlać pozostały sos na cannelloni i piec, pokryte folią, w środku piekarnika, aż sos bulgotanie i nadzienie jest po prostu gotowane przez, 25 do 30 protokół. (Aby sprawdzić nadzienie na doneness, włóż metalowy szpikulec do cannelloni i przytrzymaj go tam 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cannelloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Usuń szaszłyk i dociśnij go do dolnej wargi: jeśli metal jest ciepły, zapiekanka jest gorąca przez całą drogę, a nadzienie jest gotowane.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
Usuń folię i broil cannelloni około 3 cali od ciepła, aż pojawią się brązowe plamy, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cannelloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z żywnością specjalistyczną i więcej niż Gourmet (800-860-9395).
1
* Zapiekanka może być składana (ale nie pieczona ani pieczona) 4 godziny wcześniej i schłodzona, pokryta folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed pieczeniem.