Owoce Morza Cannelloni

Owoce Morza Cannelloni
Owoce morza Cannelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką szczypiorek, sól, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Cannelloni, oraz Cannelloni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować szalotka, marchew, seler, reserved Shrimp shells, i reserved muscles przegrzebek w 3 łyżki masła w 2-do 3-quart ciężki rondel na umiarkowanie małym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są zmiękczone i blady złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać wodę, owoce morza glazury (jeśli jest używany), i gałązki pietruszki i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Pietruszkę i przeciery, w tym muszle krewetek, należy wyrzucić w 2 partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając i odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w oczyszczonym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę na małym ogniu, mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj ciepły wywar z owoców morza na raz, ubijając i doprowadzając do wrzenia, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać 1/2 szklanki śmietany i delikatnie dusić SOS, ubijając od czasu do czasu, 10 protokół. Wymieszać sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przenieś 1/2 szklanki sosu do miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą do ostygnięcia do napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Pokrój jedną trzecią krewetek i jedną trzecią przegrzebków na kawałki 1/4 cala i wrzuć 1/4 łyżeczki soli. Purée Pozostałe krewetki i przegrzebki w robocie kuchennym z koniakiem, chłodzony 1/2 Puchar SOS, pozostałe 3/4 łyżeczka soli, a pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
KoniakKoniak
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki śmietany i pulsować tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Przenieść mus do dużej miski i wymieszać krewetki i przegrzebki kawałki i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Makaron lasagne gotować kilka na raz w dużym garnku wrzącej osolonej wody, mieszając, aby oddzielić, aż al dente, około 2 minut na świeży makaron lub około 6 minut na brak wrzenia. Delikatnie przenieś makaron szczypcami i szczelinową szpatułką do dużej miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie podnieś, wytrząsając wodę i połóż płasko na suchych ręcznikach kuchennych (nie ściereczce frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozłóż 1/3 szklanki musu na każdym makaronem, pozostawiając 1/2-calową granicę na obu krótkich końcach. Zaczynając od krótkiego końca, luźno zwiń każdy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Rozłóż około 1/2 szklanki sosu na dnie naczynia żaroodpornego i ułóż cannelloni, szew boki w dół, ciasno w 1 warstwie sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Wlać pozostały sos na cannelloni i piec, pokryte folią, w środku piekarnika, aż sos bulgotanie i nadzienie jest po prostu gotowane przez, 25 do 30 protokół. (Aby sprawdzić nadzienie na doneness, włóż metalowy szpikulec do cannelloni i przytrzymaj go tam 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Usuń szaszłyk i dociśnij go do dolnej wargi: jeśli metal jest ciepły, zapiekanka jest gorąca przez całą drogę, a nadzienie jest gotowane.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
Usuń folię i broil cannelloni około 3 cali od ciepła, aż pojawią się brązowe plamy, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z żywnością specjalistyczną i więcej niż Gourmet (800-860-9395).
1
* Zapiekanka może być składana (ale nie pieczona ani pieczona) 4 godziny wcześniej i schłodzona, pokryta folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed pieczeniem.

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2(zima)drobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka2(zima)drobno posiekany selerdrobno posiekany seler2(zima)KoniakKoniak2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino2gałązki natki pietruszki świeżejgałązki natki pietruszki świeżej3(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany świeży szczypiorekdrobno posiekany świeży szczypiorek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.świeży sok z cytryny lub do smakuświeży sok z cytryny lub do smaku42cale14 (6-płaski świeży lub bezgotny makaron lasagne (bez kręconych krawędzi)14 (6-płaski świeży lub bezgotny makaron lasagne (bez kręconych krawędzi)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych454Orzechy dowolne (posiekane)przegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego i zarezerwowanyprzegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego i zarezerwowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)glazura z owoców morza* (opcjonalnie)glazura z owoców morza* (opcjonalnie)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka454Orzechy dowolne (posiekane)krewetki w muszlach (31 do 35 na Funt), obrane, rezerwujące muszle i deveinedkrewetki w muszlach (31 do 35 na Funt), obrane, rezerwujące muszle i deveined11 funt cukinii,Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu5(zima)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn