Oto szef kuchni wyjęty spod prawa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać tutaj jest Outlaw Chef ' s spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje $1.6 za porcję. Mieszanka koziego sera, cebula, chiles wylęgu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Grill kukurydzy, aż lekko zwęglone czarny w niektórych obszarach i ma dobry kolor.
Wyjąć kukurydzę z grilla na deskę do krojenia i za pomocą ząbkowanego noża odciąć ziarna z kolby. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać około 1/8-calowy tłuszczu boczku do 10-calowej patelni żeliwnej i umieścić go w piekarniku do nagrzania. Podczas gdy to się dzieje, wymieszać suche składniki. W średniej misce dodać mąkę kukurydzianą, rezerwując o 1/8 Puchar, sól i soda oczyszczona. Gdy olej jest gorący, wyjąć patelnię z piekarnika i posypać dno zarezerwowanym 1/8 szklanki mąki kukurydzianej. Wymieszać z olejem i powrót patelni do piekarnika brązowo mączki kukurydzianej. W dużej misce dodać jajka, creme mexicana, kukurydza, chiles, woda, pozostały tłuszcz boczku i cebula. Gdy zasmażka kukurydziana jest ładna i brązowa, wyjąć patelnię z piekarnika i wlać połowę ciasta. Powinno skwierczeć trochę w gorącym tłuszczu boczku. Teraz posyp kozi ser równomiernie na wierzchu pierwszej warstwy ciasta. Delikatnie wlać pozostałe ciasto, uważając, aby nie zdenerwować warstwy, i piec, aż góra będzie złoty kolor, około 40 do 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut przed podaniem