Masz ochotę na bezglutenową i pescatariańską przystawkę? Ostrygi Rockefeller z USA Weekend mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 74 kalorie. Ten przepis służy 6 osobom. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sos pieprzowy, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller i Ostrygi Rockefeller.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Na małej patelni podsmaż czosnek na oleju, aż będzie miękki; dodać szpinak, serek śmietankowy i pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ostrygi doskonale komponują się z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślane chardonnay doskonale nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór do małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę pikanterii w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.