Ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, pietruszka z płaskim liściem, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; dodać pietruszkę i następne 4 składniki. Saut 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać rukolę i gotować 2 do 3 minut lub aż zwiędną. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew Wodna
3
Natkę pietruszki mieszamy w robocie kuchennym z pozostałymi 13 łyżkami masła, bułką tartą i likierem, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Likier
Pietruszka-nać
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodaj sól, pieprz i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Pieprz
Sól
5
Wypełnij patelnie lub dużą blachę do pieczenia 2 funtami soli kamiennej. Zwilż sól lekko i ułóż ostrygi na łożach soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Każdą ostrygę ułożyć łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Ostrygi
7
Piec w 450 około 12 do 15 protokół lub do lekko rumiane i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Podawać na łóżku z soli kamiennej i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Kamienna
9
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Pernod do likieru o smaku anyżu.