Ostrygi pieczone na ogniu z estragonem i masłem z czerwonego ostrego sosu

Ostrygi pieczone na ogniu z estragonem i masłem z czerwonego ostrego sosu
Ostrygi z niskiego Hrabstwa pieczone na ogniu z estragonem i masłem z czerwonego ostrego sosu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 146 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatarian dieta. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, liści estragonu, ostryg i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ostrygi ogniste i lodowe z sosem chrzanowym, Grillowane ostrygi z masłem estragonowym, oraz Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę lub dodaj je do miski i wymieszaj, aby połączyć. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połóż ostrygi w jednej warstwie na ruszcie grilla i gotuj, aż alkohol zacznie się gotować. Natychmiast posyp każdą ostrygę czubatą łyżeczką masła estragonowego i kilkoma dodatkowymi kreskami ostrego sosu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
AlkoholAlkohol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Udekoruj liśćmi estragonu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Chardonnay wyboru podpisu Pedroncelli. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn