Orzo z cukinią, pomidorami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Orzo z cukinią, pomidorami i kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukinię, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca cukinia z suszonymi pomidorami i kozim serem, Ciasto cukiniowo-Farro z kozim serem herbacianym i wolno pieczonymi pomidorami, oraz Trójkolorowy Orzo z cukinią i pomidorkami koktajlowymi.
Instrukcje
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i wymieszać z 2 łyżeczkami oliwy z oliwek.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię; gotować 7 minut, często mieszając.
Dodać czosnek; gotować 3 minuty, często mieszając. Natkę pietruszki wymieszać z 5 kolejnymi składnikami (Pietruszka przez paprykę). Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Wyjąć z ognia; wymieszać makaron i sery.