Czerwone wino Brasato z glazurowanymi warzywami korzeniowymi

Czerwone wino Brasato z glazurowanymi warzywami korzeniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj czerwonego wina Brasato z przeszklonymi warzywami korzeniowymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1091 kalorii, 91g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.21 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, rzepa, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwone Wino Duszone Paski Beefless I Warzywa Korzeniowe, Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Glazurowane Warzywa Korzeniowe.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak do dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzać do 149°. dusić wino w dużym rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem rozgrzać olej w ciężkim dużym szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Pieczenie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Dodaj 1 pieczeń do garnka i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 13 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przenieść na duży talerz; powtórzyć z pozostałą pieczeń. Łyżka tłuszczu z garnka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Posypać solą i pieprzem. smażyć na średnim ogniu, aż warzywa zaczną brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
8
Dodać koncentrat pomidorowy; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
9
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
10
Dodaj szałwię, pietruszkę, liść laurowy i ziarna pieprzu. Powrót pieczenie i wszelkie zgromadzone soki do garnka, chowając pieczenie, aby zmieścić się w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Wlać zredukowane czerwone wino; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
12
Przenieść pieczenie do piekarnika i dusić 1 godzinę 15 minut. Odwróć pieczenie. Przykryć i dusić, aż pieczenie będzie miękkie, o 1 godzinę 15 minut dłużej. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Lekko schłodzić. Schłodzić do ostygnięcia, przykryć i schłodzić. Rewarm w piekarniku 177° do ogrzania, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Przenieś pieczenie na deskę do krojenia; namiot z folią. Odcedź duszony płyn do średniego rondla, naciskając na ciała stałe w sitku. Łyżka tłuszczu z powierzchni płynu do duszenia; utrzymywać ciecz w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Roztopić masło z olejem w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj korzeń selera, rzepy i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
MarchewMarchew
RzepaRzepa
3
Posypać solą i pieprzem. sauté aż zbrązowieje w miejscach, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Dodaj 1 szklankę płynu do duszenia z pieczeni. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Odkryć, zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać szałwię i pietruszkę i gotować, aż sos zmniejszy się do glazury, często mieszając, około 1 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
6
Pokroić pieczenie w plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż plastry na talerzu. Łyżka warzyw wokół pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Skropić trochę duszonego płynu na mięso i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn