Oryginalny tort czekoladowy BAKER ' s German
Oryginalny niemiecki piekarz słodkie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jeśli masz pod ręką wanilię, wodę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Oryginalny tort czekoladowy BAKER ' s German, Babeczki czekoladowe BAKER ' s German, oraz Słodkie ciasteczka czekoladowe BAKER ' s German.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dno przykryć 3 (9-calowymi) okrągłymi patelniami z pergaminem; spryskać boki sprayem do gotowania. Mikrofalówka czekolada i woda w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą sztywne szczyty; odstawić.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać żółtka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Dodać mieszankę mąki na przemian z maślanką, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Dodać białka; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom małą szpatułkę wokół ciast w patelniach. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Przygotuj nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier; rozłóż między warstwami ciasta i na wierzch ciasta.