Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska

Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska
Przepis napar ziołowy oliwa z oliwek: Francuski może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 18 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, pąki lawendy, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska, Oleje Nasycone, oraz Grillowane warzywa sezonowe z dodatkiem olejków.

Instrukcje

1
Wlać olej do małego rondla na bardzo małym ogniu; dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut lub tylko do oleju jest bardzo ciepły, ale nie wrzenia (około 150).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
3
Wlać olej do butelki za pomocą lejka. Przykryć i przechowywać olej w lodówce do 2 tygodni; niewykorzystaną porcję wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn