Okłady z sałaty z wędzonym pstrągiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 76g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać unseasoned ocet ryżowy, lekko suche prażone orzeszki ziemne, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Czosnek i wędzona papryka mielona sałata wołowa okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając obieraczki do warzyw, ogórek i marchew ogórek golą wzdłuż na wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Wytnij wstążki na odcinki o długości 3 cali, a następnie wytnij sekcje na paski wielkości zapałek.
Dodaj szalotki, jalapeos, sok z limonki, cukier, i sos rybny; niech marynować 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Dodać kawałki pstrąga i pomidory do mieszanki warzywnej i wrzucić do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pstrąg
6
Przenieść mieszankę pstrągowo-warzywną do dużego sitka i odsączyć płyn. Do tej samej miski wrzucić mieszankę pstrągowo-warzywną, dodać miętę i bazylię i wymieszać. Ułóż liście sałaty na dużym talerzu. Sałatkę z pstrąga podzielić między liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego