Okłady Z Sałaty Z Wędzonym Pstrągiem

Okłady Z Sałaty Z Wędzonym Pstrągiem
Okłady z sałaty z wędzonym pstrągiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 76g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać unseasoned ocet ryżowy, lekko suche prażone orzeszki ziemne, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Czosnek i wędzona papryka mielona sałata wołowa okłady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając obieraczki do warzyw, ogórek i marchew ogórek golą wzdłuż na wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Wytnij wstążki na odcinki o długości 3 cali, a następnie wytnij sekcje na paski wielkości zapałek.
3
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj szalotki, jalapeos, sok z limonki, cukier, i sos rybny; niech marynować 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Dodać kawałki pstrąga i pomidory do mieszanki warzywnej i wrzucić do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
PstrągPstrąg
6
Przenieść mieszankę pstrągowo-warzywną do dużego sitka i odsączyć płyn. Do tej samej miski wrzucić mieszankę pstrągowo-warzywną, dodać miętę i bazylię i wymieszać. Ułóż liście sałaty na dużym talerzu. Sałatkę z pstrąga podzielić między liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
PstrągPstrąg
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na każdą sałatkę skropić słodkim sosem chili i posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicałe świeże liście bazyliicałe świeże liście bazylii21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew obranamarchew obrana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(o) Azjatycki słodki sos chili(o) Azjatycki słodki sos chili1ogórek Angielski bez skórki (nie usuwaj nasion)ogórek Angielski bez skórki (nie usuwaj nasion)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane lekko solone prażone orzeszki ziemnedrobno posiekane lekko solone prażone orzeszki ziemne1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowe pokrojone w kostkępomidory winogronowe pokrojone w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojone chiles jalapeño z nasionami (najlepiej czerwone; ok. 2 duże)cienko pokrojone chiles jalapeño z nasionami (najlepiej czerwone; ok. 2 duże)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicałe świeże liście miętycałe świeże liście mięty16do średnich wewnętrznych liści sałaty rzymskiej (z około 2 serc sałaty rzymskiej)do średnich wewnętrznych liści sałaty rzymskiej (z około 2 serc sałaty rzymskiej)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojone szalotkicienko pokrojone szalotki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpakowania 4,5 uncji bez skóry wędzone filety z pstrąga, * rozbite na kawałki wielkości kęsa( oOpakowania 4,5 uncji bez skóry wędzone filety z pstrąga, * rozbite na kawałki wielkości kęsa( o2(zima)świeży sok z limonki lub niesezonowany ocet ryżowyświeży sok z limonki lub niesezonowany ocet ryżowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn