Ognista Salsa brzoskwiniowa z " małych słoiczków, dużych smaków
Ognista Salsa brzoskwiniowa z "małych słoików, Duże smaki może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 70 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kolendra, papryka jalapeño, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ognista Grillowana brzoskwinia i Habanero Salsa, Kardamon-dżem śliwkowy z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
2
Podczas gdy słoiki gotują się, połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem kolendry, w 8-ćwiartce. piec holenderski ze stali nierdzewnej lub emaliowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
5
Napełnić, uszczelnić i przetworzyć słoiki, pozostawiając 1/2-calowy obszar roboczy i przetwarzanie 10 minut.
6
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.