Ocet Cytrynowy Werbena
Ocet cytrynowy werbena jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, gałązki werbeny cytrynowej, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, Lemon Verbenan Ice Cream, oraz Sernik Werbena Cytrynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z obieraczką do warzyw, pare cienki spiralny pasek skórki 6 do 8 cali długości od cytryny. Za pomocą pałeczki lub drewnianego szaszłyka, wciśnij skórkę cytrynową i werbenę cytrynową do czystej butelki o pojemności 12-16 uncji. Napełnij butelkę octem z białego wina (ocet powinien całkowicie pokryć zioła) i zamknij. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu co najmniej 1 tydzień lub do 4 miesięcy.