Przepis Norweski Mus rybny (fiskepudding) jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 1429 kalorii, 107g białka, oraz 84g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, śmietanę do bicia, mleko homo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Spróbuj Norweskie i japońskie kulki rybne, Norweski Gravlax, oraz Norweski Gravlax dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety opłukać i osuszyć, usunąć skórkę, mielić ryby, mielić kilka razy, aby uzyskać delikatną konsystencję.Możesz użyć blendera, ale uważaj, aby nie puree go - lepiej zrobić to ręcznie, aby ryba zachowała trochę tekstury, ale jest drobno mielona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Mielone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól, pieprz, gałkę muszkatołową i mąkę ziemniaczaną, dobrze wymieszać.Mieszaj farsę energicznie i powoli włączaj mleko i śmietanę, bijąc cały czas.Masło 2 1/2-3 pint podłużne formy, posypać bułką tartą powłoki formy.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.