Noga jagnięca z Tzatziki
Noga baranka z Tzatziki to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 309 kalorii, 49g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, sól, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery jagnięce z tzatziki, Grillowana grecka jagnięcina z tzatziki, oraz Hamburgery z jagnięciną z miętowymi Tzatzikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W sitku wrzucić ogórek z 1/2 łyżeczki soli i odcedzić na 30 minut; wycisnąć do sucha. W misce wymieszać jogurt, ogórek, koperek, skórkę i czosnek; doprawić solą.