Niskotłuszczowa ryba w stylu Cajun w pergaminie ...delish
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Niskotłuszczowa ryba w stylu Cajun w pergaminie ...delish może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.68 za porcję. Jeśli masz pergamin, filety gardłosza pomarańczowego, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Niskotłuszczowa ryba w stylu Cajun w pergaminie ...delish!, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Złóż każdy arkusz pergaminu na pół i pokrój w kształt serca.
Posyp obie strony filetu mieszanką przypraw Cajun.
Umieść filety na jednej połowie każdego pergaminowego serca i top z krewetkami i posypką pietruszki.Wchodzisz na krawędzie pergaminu razem do uszczelnienia.Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.Ułóż pergaminowe paczki na blasze do pieczenia.
Zdjąć z ognia i podawać szybko!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.