Niemieckie Ciasto Pomidorowe
Przepis Niemiecki placek pomidorowy jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, ser mozzarella, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Niemiecka zupa pomidorowa wieśniaka, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułóż plastry pomidora w jednej warstwie na dole i po bokach patelni z głębokim naczyniem. Ułóż plasterki sera mozzarella na środku.
Posypać włoską przyprawą.
Piec przez 5 minut w rozgrzanym piekarniku lub aż ser się rozpuści.
Podawać na ciepło lub na zimno.