Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj niemieckiego ciasta czekoladowego Bundt. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, pekanów, margaryny w sztyfcie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe Bundt, Wyznanie #109: kupuję za dużo czekolady ... Tort truskawkowy z Ganache z białej czekolady, oraz Ciasto czekoladowe z dyni z czekoladowym Ganache.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować streusel, lekko łyżką 1/4 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki i brązowego cukru w małej misce; pokroić w 2 łyżki masła z blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina grubą mączkę. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan.
Połączyć 1 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1/3 szklanki masła na średniej prędkości miksera do dobrze wymieszane (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj wanilię i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Lekko łyżka 2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
8
Połącz 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i soli, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z mieszanką kakaową. Łyżka połowę ciasta do przygotowanej patelni; top z streusel. Łyżka pozostałego ciasta na streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
11
Aby przygotować glazurę; połączyć cukier puder i masło w małej misce.