Niedzielny Brunch: Kanapki Z Sardynkami Z Dżemem Pomidorowym I Świeżym Serem

Niedzielny Brunch: Kanapki Z Sardynkami Z Dżemem Pomidorowym I Świeżym Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: kanapek z sardynkami z dżemem pomidorowym i świeżym serem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, brązowy cukier, serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielny Brunch: pikantne Elevenses (diabły na koniu i kanapki z ogórkiem), Niedzielny Brunch: pieczone ciasto Blintz ze świeżym sosem borówkowym, oraz Otwarte kanapki-pomidor, sardynka i rukola dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia71
Magazyn