Niedzielne Pieczenie Żeberek

Niedzielne Pieczenie Żeberek
Niedzielne pieczenie żeberek to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1495 kalorii, 55g białka, oraz 139g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.56 za porcję. 242 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, śmietanę, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Niedzielne Pieczenie Żeberek, Sunday Pot Roast, oraz Sunday Pot Roast.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dwie godziny przed pieczeniem wyjmij mięso z lodówki i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (patrz uwaga kucharza).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść stojak piekarnika na drugiej najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pieczeń umieścić na patelni na tyle dużej, aby wygodnie ją trzymać, od strony kości do dołu, a wierzch rozłożyć grubo solą i pieprzem. Piecz mięso przez 45 minut. Bez wyjmowania mięsa z piekarnika, zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F i piecz przez kolejne 30 minut. Na koniec zwiększ temperaturę do 450 stopni F i piecz przez kolejne 15 do 30 minut, aż wewnętrzna temperatura mięsa wyniesie 125 stopni F. (upewnij się, że termometr znajduje się dokładnie w środku pieczenia.) Całkowity czas gotowania wynosi od 1 1/2 do 1 3/4 godziny. Tymczasem zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij pieczeń z piekarnika i przenieś na deskę do krojenia. Przykryj szczelnie folią aluminiową i pozostaw mięso na 20 minut. Pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
7
W małej misce wymieszać majonez, musztardy, chrzan, śmietanę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn