New Mex Migas

New Mex Migas
Nowy Mex Migas to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sól, najlepiej chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex.

Instrukcje

1
Roztopić masło na średnim ogniu w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać zieloną cebulę i gotować, aż lekko zwiędną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
3
Dodaj zielone chile i gotować, aż pachnące, kolejną minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
4
Dodać ubite jajka i odstawić, aż po prostu zaczną się ustawiać, o 1 minutę. Lekko posolić, posypać chipsy tortilla na wierzchu jajka i wymieszać, składając nierozstawione jajko na chipsy. Gotuj szybko (aby chipsy nie zmiękły), mieszając, aż jajka będą prawie gotowe, następnie wymieszaj połowę sera cotija.Gdy jajka są ustawione do smaku, dodatkowe 2 do 3 minut, podzielić mieszaninę równomiernie między 4 do 6 podgrzewanych talerzy, lub podawać go w stylu rodzinnym na dużym talerzu. Łyżka na czarnej fasoli, następnie pozostały ser, śmietana i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Ser CotijaSer Cotija
Czarna FasolaCzarna Fasola
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
SerSer
FrytkiFrytki
JajkoJajko
SólSól
5
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego można spróbować to Sangre de Toro Tempranillo. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn