Neely ' s Maple Glazed Donuts

Neely ' s Maple Glazed Donuts
Neely ' s Maple Glazed Donuts może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 113 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wyciąg z klonu, sól, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Neely ' s Maple Glazed Donuts, Klon Szkliwione Pączki, oraz Klon Glazurowane Maślanki Pączki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w dużym holenderskim piekarniku do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Suche składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Jajka, żółtko, maślankę, puree z dyni, roztopione masło i ekstrakt z migdałów ubić razem w innej dużej misce do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj mokre składniki do suchego i dokładnie wymieszaj za pomocą drewnianej łyżki. Ciasto będzie bardzo lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Odkurz blat i ręce mąką. Używając rąk poklepać ciasto do grubości 1/2 cala. Zanurz 3-calowy okrągły nóż w mące i wyciąć pączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Wytnij środek pączków za pomocą noża 3/4 cala. Zbieraj resztki i zwijaj. Kontynuuj wycinanie pączków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Pączki podsmażamy na gorącym oleju, aż zbrązowieją i będą chrupiące, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Spuść na drucianym stojaku nad tacą na blachy, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Po ostygnięciu, kurz cukrem cynamonowym, w razie potrzeby, lub zanurzyć wierzchołki pączków w glazurze syropu klonowego. Również nóż do masła może być używany do rozprowadzania na glazurze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MasłoMasło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
11
W małej misce połączyć cukier cukierniczy, ekstrakt z klonu i mleko; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z KlonuEkstrakt Z Klonu
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
W razie potrzeby dodaj dodatkowe mleko, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
13
Mżawka na pączkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn