Nana Hirl ' s Pie Crust
Ciasto Nany Hirl może być tylko skórką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Krążki owsiane.
Instrukcje
Przetwórz mąki, cukier i sól w robocie kuchennym, aż do połączenia.
Dodać smalec i pulsować, aż mieszanina przypomina grubą mączkę kukurydzianą, 5 do 6 razy.
Dodać masło i pulsować 5 do 6 razy, aż będzie groch wielkości.
Umieścić w misce, przykryć folią i schłodzić 1 do 2 godzin.
Wyjąć mieszaninę z lodówki. Delikatnie wrzucić mieszaninę widelcem.
Dodać ocet, następnie wodę, łyżkę stołową na raz; mieszać tylko do momentu zwilżenia suchych składników, a ciasto połączy się i utworzy kulkę. Delikatnie zebrać ciasto na 2 dyski i owinąć folią. Chill 1 do 2 godzin.
Na posypanej mąką powierzchni, za pomocą wałka do ciasta z mąką, zwiń 1 krążek ciasta do grubości 1/8 cala (około 11 cali szerokości). Delikatnie naciśnij ciasto na 10-calowej patelni żeliwnej, pozwalając nadmiar ciasta powiesić na krawędziach. (Nie rozciągaj ciasta, bo kurczy się podczas pieczenia.)