Naleśniki Z Budyniem Śniadaniowym
Naleśniki z budyniem śniadaniowym mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,49 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką biszkopt/mieszankę do pieczenia, bitą polewę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so excellent spoonacular score of 33%. Podobne przepisy są Śniadanie Mama Naleśniki, Naleśniki Śniadaniowe, oraz Naleśniki śniadaniowe z jagodami.
Instrukcje
W misce ubić mieszankę do pieczenia, mleko i jajka, aż będą gładkie.
Podgrzej lekko nasmarowane 8-in. patelnia; dodać 3 łyżki ciasta, podnieść i obrócić patelnię, aby przykryć dno. Gotować, aż lekko rumiane; włączyć i brąz z drugiej strony.
Powtórz z pozostałym ciastem, smarując patelnię w razie potrzeby. Naleśniki z woskowanym papierem układaj między warstwami.
Do napełniania, w małej misce, ubić pudding wymieszać i mleko przez 1 minutę.
Umieść około 3 łyżek owoców lub ciasta wypełniając środek każdej krepy. Top z około 1/4 szklanki masy budyniowej.
Naleśniki zwijamy i układamy na półmisku. W razie potrzeby każdą naleśnikę udekorować dodatkową bitą polewą i nadzieniem z owoców lub ciasta.