Naleśniki Czekoladowo-Owocowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników czekoladowo-owocowych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mielony cynamon, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Naleśniki Owocowe, Naleśniki Z Owoców Tropikalnych, oraz Naleśniki Nadziewane Owocami.
Instrukcje
W dużej misce połączyć maślankę, jajka i masło.
Połączyć mąkę, cukier i kakao; dodać do mieszanki maślanki i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzej lekko nasmarowane 8-in. patelnia nonstick na średnim ogniu; wlać 2 łyżki ciasta do środka patelni. Podnieś i przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno. Gotuj, aż Góra wyschnie; obróć i gotuj 15-20 sekund dłużej.
Wyjąć do stojaka drucianego. Powtórz z pozostałym ciastem, smarując patelnię w razie potrzeby. Po ostygnięciu naleśniki układaj pomiędzy nimi woskowanym papierem lub ręcznikami papierowymi.
W kuchence mikrofalowej miskę, połączyć nadzienie ciasto, brzoskwinie i cynamon. Mikrofalówka, odsłonięta, na wysokim poziomie przez 3-4 minuty lub do podgrzania, mieszając raz. Wymieszać z ekstraktem. Łyżka 2 łyżki wypełniając środek każdej krepy. Złóż boki krepy nad wypełnieniem.
Skropić polewą lodową i w razie potrzeby udekorować bitą śmietaną.