Naklejki Na Garnek Wieprzowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne przystawki? Naklejki Pork Pot może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka wody, wody, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naklejki Na Garnek Wieprzowy, Naklejki na garnek z wieprzowiną i krewetkami, oraz Naklejki Na Garnek Z Wieprzowiną I Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut lub do końca, mieszając do kruszonki.
Dodaj cebulę, sos sojowy i olej sezamowy; gotować 30 sekund. Wymieszać z surówką i gotować 30 sekund lub aż kapusta zwiędnie, często mieszając.
Połączyć 3 łyżki wody i skrobi kukurydzianej w małej misce.
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszanki wieprzowej; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
Pracując z 1 skórką gyoza na raz (przykryj pozostałe skórki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżką 1 skąpej łyżki mieszanki wieprzowej do środka każdej skóry. Zwilżyć brzegi skóry wodą. Złóż na pół, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieścić na blasze do pieczenia w jednej warstwie (przykryć luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu). Gdy wszystkie skórki są wypełnione, zdjąć ręcznik i przykryć folią; zamrozić do jędrności.
Umieścić w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym i zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Ułóż zamrożone naklejki na garnek w jednej warstwie na blasze do pieczenia; przykryj folią i rozmrozić w lodówce na noc.
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ułóż naklejki garnka na patelni w jednej warstwie; gotować 2 minuty lub aż zbrązowieje na dnie.
Dodaj 1 szklankę wody na patelnię; przykryć i gotować 5 minut. Odkryć i gotować, aż płyn odparuje, o 2 protokół.