Najlepszy W Historii Warstwowy Meksykański Dip

Najlepszy W Historii Warstwowy Meksykański Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich receptur, więc dać najlepsze kiedykolwiek warstwowe meksykański Dip spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mieszankę przypraw taco, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Warstwowy Dip Meksykański, Warstwowy Dip Meksykański, oraz Layered Mexican Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na przezroczystej patelni do ciasta lub podobnym naczyniu rozprowadź warstwę Dipu fasolowego. Dodać dip fasolowy warstwą guacamole. Pozostawić warstwy do zgęstnienia w lodówce na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2
W misce do miksowania, podczas gdy dip fasolowy i guacamole ostygną, połącz kwaśną śmietanę i przyprawę taco. Gdy schłodzona mieszanina jest wystarczająco zagęszczona, rozprowadzić warstwę mieszaniny kwaśnej śmietany na warstwie guacamole. Warstwę śmietany udekorować startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Udekoruj warstwy jalapenos i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
PomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn