Najlepszy Meat Loaf mamy

Najlepszy Meat Loaf mamy
Mama ' s najlepiej Meat Loaf trwa około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Za 24 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chrzan, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 97 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 33%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Mom ' s Meat Loaf, oraz Mom ' s Meat Loaf.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Wciśnij do niesmażonego 8-calowego. x 4-w. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Skrop Bochenek keczupem; piec 15 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn