Najlepsze Ciasta Krabowe

Najlepsze Ciasta Krabowe
Najlepsze ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 484 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, olej roślinny, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kraba, majonez, zioła (jeśli używasz) i 1 jajko w dużej misce i złóż delikatnie łopatką, aż do połączenia, uważając, aby nie rozbić dużych grudek kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
KrabKrab
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść arkusz folii aluminiowej około 12 - na 18-cali na powierzchni roboczej z krótkim końcem równoległym do krawędzi stołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Przenieść mieszaninę kraba do folii, tworząc go w chropowaty dziennik około 6 cali szerokości, począwszy od około 4 cali od dna folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Ostrożnie podnieś dolną krawędź folii i podnieś ją nad kłodą kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Zwiń kłódkę od siebie, aż zostanie całkowicie owinięta folią, a następnie przekręć końce, tworząc ciasną rolkę o szerokości od 6 do 8 cali i średnicy od 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Kłodę umieścić na tacy lub talerzu i przenieść do zamrażarki, aż lekko usztywnione, 20 do 25 minut.
7
Wyjmij kłodę z zamrażarki i za pomocą ostrego noża szefa kuchni odetnij jeden ze skręconych końców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Usunąć mieszaninę kraba od wewnątrz skręconego końca i rezerwy. Pokrój dziennik na 4 do 6 pojedynczych dysków o grubości około 1 1/2 cala każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
9
Przenieś dyski (z ich folią) do obramowanej blachy do pieczenia cut-side down.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Połącz dowolną mieszaninę krabów usuniętą ze skręconych końców i uformuj w ciasto krabowe o swobodnej formie i umieść na tacy wraz z owiniętymi folią dyskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Przenieść do zamrażarki, aż dyski będą stosunkowo sztywne, około 20 do 25 minut dłużej.
12
Umieścić pozostałe jajko w małej misce i ubić do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Umieścić bułkę tartą w drugiej małej misce. Pracując jeden dysk kraba na raz, podnieś, chwytając krawędzie wyłożone folią. Zanurz jedną ściętą powierzchnię w jajku, a następnie w bułce tartej, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powrót do blachy do pieczenia, wyciąć stronę w dół i powtórzyć z pozostałych dysków (w tym dysku wolnej formie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KrabKrab
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Rozgrzać olej i masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Dodaj ciastka krabowe, panierowane strona w dół i gotować, wirując od czasu do czasu, przez 3 protokół. Ostrożnie odklej folię z każdego ciasta opuszkami palców, nie podnosząc ciasta. Folię należy wyrzucić. Kontynuuj gotowanie, wirując patelnię od czasu do czasu, aż spód ciastek krabowych będzie jasnobrązowy, o 2 minuty dłużej (sprawdź pod spodem cienką elastyczną metalową szpatułką ,ale uważaj, aby nie złamać ciastek krabowych, będą kruche)
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Chwyć uchwyt patelni i przechyl ją w swoją stronę, aby tłuszcz zbierał się na dnie. Użyj łyżki do baste każde ciasto z tłuszczu, upewniając się, że jest całkowicie pokryte, a następnie przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż światło złoty brąz na wierzchu i krab ciasta są gotowane przez (natychmiastowy termometr odczytu włożony do ich środka powinien zarejestrować 145 do 71°), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
18
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Przenieś placki krabowe panierowane bokiem do dołu na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odwróć ciastka krabowe i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
20
Podawać natychmiast z dodatkowym pikantnym sosem tatarskim lub klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn