Najlepsza Francuska Pizza Chlebowa
Przepis Najlepszy francuski chleb Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 1550 kalorii, 49g białka, oraz 102g tłuszczu. 1110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jeśli masz oregano, ser mozzarella mleka, chleb, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Francuski Chleb Pizza, Francuski Chleb Pizza, oraz Francuski Chleb Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw regał piekarnika w górnej pozycji i rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozgrzać masło i 3 łyżki oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać czosnek, płatki pieprzu, i oregano i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek zmięknie, ale nie rumiane, o 2 protokół. Wymieszać połowę natki pietruszki / bazylii i dużą szczyptę soli.
Umieść chleb pokrojony bokiem do góry na czystej powierzchni roboczej. Używając obramowanej blachy do pieczenia, naciśnij równomiernie chleb, aż do ściśnięcia do około 2 / 3rds jego pierwotnej wysokości.
Umieść chleb na blasze do pieczenia. Używając szczotki do ciast, rozetrzyj połowę mieszanki czosnku/masła / oleju równomiernie na ciętych powierzchniach chleba, upewniając się, że masz dużo kawałków czosnku i aromatów. Odstawić.
Dodaj pomidory do pozostałej mieszanki czosnku / masła / oleju na patelni, wymieszaj, aby połączyć, zwiększ ciepło do średniego, przynieś na wolnym ogniu, a następnie zmniejsz ciepło, aby utrzymać gołe gotowanie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bogaty i zmniejszony, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą.
Podczas gdy sos gotuje, rozprowadzić 1/4 mozzarelli równomiernie na powierzchni chleba i przenieść do piekarnika. Gotować, aż ser jest ledwo stopiony, o 8 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ugotowania sosu.
Rozprowadzić sos równomiernie na chlebie, a następnie rozłożyć pozostałą mozzarellę na wierzchu sosu.
Przenieść do piekarnika i piec, aż ser topi się i dopiero zaczyna brązowieć, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać Parmigiano-reggiano, pozostałą pietruszką / bazylią i pozostałą łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pozostawić do ostygnięcia i podawać.