Nadziewane pomidory
Jeśli masz mniej więcej 30 minut do spędzenia w kuchni nadziewane pomidory mogą być spektakularnym bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pomidorów, tymianku, szczypiorku i ząbka czosnku. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Nadziewane Pomidory.
Instrukcje
Duży talerz tych pomidorów dobrze komponuje się z grillowanym mięsem lub rybą, lub służy jako przystawka do wędlin i chrupiącego chleba.
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Tost chleb, a następnie usunąć skórki i rozbić go do robota kuchennego, aby okruchy.
Dodaj tymianek, szczypiorek lub natkę pietruszki, olej i czosnek, następnie krótko pulsuj, aby wymieszać.
Pomidory przekrój na pół i włóż jedną warstwę do płytkiego naczynia żaroodpornego.
Każdą ściętą stronę posmarować odrobiną musztardy, a następnie posypać odrobiną mieszanki okruchów na wierzchu.
Piec przez 15-20 minut, aż polewa jest chrupiące i lekko rumiane.