Nadzienie kanapkowe
Sandwich Filling to danie główne na 8 osób. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 16 g białka i 13 g tłuszczu. Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup sól i mielony pieprz, grzyby, papryczki pimento i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj nadzienie do kanapek z kalafiorem, nadzienie do kanapek z sałatką z łososia i nadzienie do wegetariańskiej kanapki z ciecierzycą, aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Gotuj i mieszaj mieloną wołowinę na dużej patelni, aż będzie dobrze rumiana, około 10 minut; spuścić tłuszcz.
Ugotowaną wołowinę włóż do dużej miski. Wymieszaj sos pomidorowy, cebulę, czarne oliwki, papryczkę chińską, grzyby, ser Cheddar, chili w proszku, sól i czarny pieprz.
Na spodzie bułki hamburgerowej nakładaj łyżką farsz kanapkowy, rozprowadzając go aż do brzegów. Nadzienie powinno mieć grubość około 1/2 cala na środku kanapki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną bąbelkować, 5-10 minut. Włącz piekarnik w trybie Broil i kontynuuj gotowanie, aż się rozgrzeje, około 3 minut.