Nadzienie kanapkowe

Nadzienie kanapkowe
Sandwich Filling to danie główne na 8 osób. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 16 g białka i 13 g tłuszczu. Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup sól i mielony pieprz, grzyby, papryczki pimento i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj nadzienie do kanapek z kalafiorem, nadzienie do kanapek z sałatką z łososia i nadzienie do wegetariańskiej kanapki z ciecierzycą, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki
2
Gotuj i mieszaj mieloną wołowinę na dużej patelni, aż będzie dobrze rumiana, około 10 minut; spuścić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegetariański Serek śmietankowyWegetariański Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Nasion Sezamu, 2 Garście3 łyżki Nasion Sezamu, 2 Garście
3
Ugotowaną wołowinę włóż do dużej miski. Wymieszaj sos pomidorowy, cebulę, czarne oliwki, papryczkę chińską, grzyby, ser Cheddar, chili w proszku, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka Białej Kukurydzy (odsączonej)1 Puszka Białej Kukurydzy (odsączonej)
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Steki Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 FuntówSteki Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
1 Duża Pomarańcza, Obrana, Podzielona Na Kawałki I Pokrojona Na Kawałki Wielkości Kęsa1 Duża Pomarańcza, Obrana, Podzielona Na Kawałki I Pokrojona Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 Funt Linguini, Ugotowany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Funt Linguini, Ugotowany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
12 Opakowań (po 16 Uncji) Mrożonego Groszku, Rozmrożonego12 Opakowań (po 16 Uncji) Mrożonego Groszku, Rozmrożonego
Lekki Olej, Np. Olej Do Woka Lub Olej Roślinny, Do SkropieniaLekki Olej, Np. Olej Do Woka Lub Olej Roślinny, Do Skropienia
Słoik Marynowanych Plasterków Imbiru, OdsączonySłoik Marynowanych Plasterków Imbiru, Odsączony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych
4
Na spodzie bułki hamburgerowej nakładaj łyżką farsz kanapkowy, rozprowadzając go aż do brzegów. Nadzienie powinno mieć grubość około 1/2 cala na środku kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną bąbelkować, 5-10 minut. Włącz piekarnik w trybie Broil i kontynuuj gotowanie, aż się rozgrzeje, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki1 Mała Cebula, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn