Mączka Z Macy-Kruszony Pstrąg
Mączka z macy-kruszony pstrąg jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Macy, olej roślinny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Z Kurczaka Z Macy, Pstrąg Kukurydziany, oraz Pstrąg Z Orzechami Laskowymi.
Instrukcje
W misce ubić jajko i wodę ze szczyptą soli. W płytkim naczyniu do pieczenia, wrzucić posiłek Maca z pieprzem, czosnek w proszku i 1 1/2 łyżeczki soli.
Filety z pstrąga zanurzyć w ubitym jajku, następnie zagrzebać w mieszance mączki z macą; przełożyć na blachę do pieczenia.
Podgrzać 3 łyżki oleju w każdej z 2 dużych patelni zapobiegających przywieraniu.
Dodaj 4 filety, strona skóry do góry, do każdej patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na brzegach, 5 protokół. Włączyć i gotować, aż skóra jest chrupiąca i ryby jest po prostu nieprzezroczyste przez cały, o 3 protokół.
Przełożyć na talerz i posypać solą.
Podawać z olejem Oregano.