Mączka Z Macy-Kruszony Pstrąg

Mączka Z Macy-Kruszony Pstrąg
Mączka z macy-kruszony pstrąg jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Macy, olej roślinny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Z Kurczaka Z Macy, Pstrąg Kukurydziany, oraz Pstrąg Z Orzechami Laskowymi.

Instrukcje

1
W misce ubić jajko i wodę ze szczyptą soli. W płytkim naczyniu do pieczenia, wrzucić posiłek Maca z pieprzem, czosnek w proszku i 1 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Filety z pstrąga zanurzyć w ubitym jajku, następnie zagrzebać w mieszance mączki z macą; przełożyć na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Podgrzać 3 łyżki oleju w każdej z 2 dużych patelni zapobiegających przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj 4 filety, strona skóry do góry, do każdej patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na brzegach, 5 protokół. Włączyć i gotować, aż skóra jest chrupiąca i ryby jest po prostu nieprzezroczyste przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Przełożyć na talerz i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Podawać z olejem Oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn