Mój Kurczak Pho
Need a dairy free main course? Mój kurczak Pho może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka korzenia imbiru, sos rybny, trawa cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i przywrócić wodę do wrzenia. Gotować do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i rezerwy makaron.
W dużym garnku zagotuj wywar z kurczaka, sos rybny, czosnek, imbir, trawę cytrynową i zieloną cebulę. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu; gotować przez 10 protokół. Wymieszać z kurczakiem, kiełki fasoli, i bok choy. Gotować pho aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Ugotowany makaron podzielić na 2 duże miski.
Wlać pho na makaron; podawać natychmiast.