Mushroom Tomato Bisque
Mushroom Tomato Bisque to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorii, 6G białka, oraz 35g tłuszczu. Za 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, bazylię, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bisque Z Dzikich Grzybów, Biskwit grzybowy z cylindrami z ciasta, oraz Karmelizowana cebula i biskwit grzybowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pomidory pokrojoną stroną do dołu w natłuszczonym 15-calowym naczyniu. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Posmaruj 3 łyżkami oleju.
Połącz czosnek, sól, bazylię, oregano i pieprz; posyp pomidory.
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy brzegi będą dobrze zrumienione.
Umieść pomidory i kapanie na patelni w blenderze. Przykryj i przetwarzaj do zmieszania; przetwarzaj 1 minutę dłużej.
W dużym rondlu podsmaż pieczarki i cebulę na pozostałym oleju przez 5-8 minut lub do miękkości. W razie potrzeby dodać bulion, koncentrat pomidorowy, cukier i przecier pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze śmietaną.