Mus cytrynowo-imbirowy i domowe ciasteczko z wróżbą

Mus cytrynowo-imbirowy i domowe ciasteczko z wróżbą
Cytrynowy Mus imbirowy i domowe ciasteczko z wróżbą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 695 kalorii, 7G białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, mielony imbir, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mus Cytrynowo-Imbirowy, Neely ' s Fortune Cookie Sundae, oraz Domowe Ciasteczka Z Wróżbą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieścić śmietanę, świeży imbir i zmielony imbir i doprowadzić do wrzenia. Wyłączyć ogień i pozostawić krem na około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez noc lub do 4 dni.
3
W przypadku ciastka z wróżbą: w średniej misce ubij razem cukier i białka do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z WróżbąCiasteczka Z Wróżbą
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubij roztopione masło, następnie mąkę, a następnie imbir (lub ekstrakt lub przyprawę do wyboru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieścić ciasto w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. (Ciasto będzie przechowywać w lodówce do tygodnia w szczelnym pojemniku.)
6
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia bardzo płaski, poziom blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia lub pergaminem, i obficie spray z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Łyżka o łyżkę ciasta na blasze i, za pomocą tylnej części łyżki lub przesunięcie szpatułki, ostrożnie rozprowadzić ciasto w okręgu 6 do 7 cali średnicy. Pierwsze kilka razy powinieneś prawdopodobnie trzymać się tworzenia tych po jednym na raz, ale gdy już to zrozumiesz, spróbuj zrobić 2 do 3 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec, aż tuile jest całkowicie złoty kolor na całym, 12 do 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Jak tylko tuile jest gotowy, wyjmij go z piekarnika i natychmiast zacznij przesuwać szpatułkę pod tuile, aby poluzować ją z arkusza. Tuile przejdzie przez kilka etapów, zanim dotrze do ostatecznego schłodzonego i chrupiącego stanu. Bezpośrednio z piekarnika jest zbyt gorący i delikatny w obsłudze. Po około 10 sekundach ujędrnia się wystarczająco, aby utrzymać swój kształt, dzięki czemu można go obsługiwać i kształtować. Pozostaje elastyczny przez 10 do 15 sekund; jest to okno możliwości pracy z ciasteczkiem. Gdy już przerobisz szpatułkę pod całym ciasteczkiem, podnieś ją i uformuj w ciasteczko z wróżbą. Jeśli poczekasz zbyt długo, ciastko zacznie twardnieć i ostygać, a następnie Twoja próba ukształtowania go spowoduje roztrzaskany bałagan. Możesz umieścić ciastko z powrotem w piekarniku na kilka sekund, aby ponownie ogrzać je w stanie giętkim. Jednak przy każdym ponownym nagrzewaniu ciastko chłodzi się jeszcze szybciej, więc polecam tylko 2 Ponowne nagrzewanie. Użyj nowej chłodnej blachy do pieczenia dla każdej partii lub schłodzić blachę do pieczenia pod chłodną wodą przed ponownym użyciem. Jeśli spróbujesz łyżkę ciasta na gorącym arkuszu, natychmiast zacznie się topić i stanie się nie do smarowania. Kontynuuj ze wszystkimi ciasta, aż masz 8 do 10 ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Ostudzić przez 30 minut. Ciasteczka trzymają około dnia w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
11
Aby złożyć: kiedy będziesz gotowy do podania musu, przecedzić imbirowy ciężki krem do dużej miski do mieszania. Ubij śmietanę, aż utrzyma się szczyt. Złożyć w Lemon Curd. Podzielić na miseczki i top z kandyzowanym imbirem i ciasteczkiem z wróżbą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Ciasteczka Z WróżbąCiasteczka Z Wróżbą
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lemon CurdLemon Curd
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
12
W średnim, niereaktywnym rondlu połącz sok z cytryny i masło, umieść na średnim ogniu i podgrzej do wrzenia. W średniej, żaroodpornej misce ubijamy jajka i żółtka do wymieszania, następnie powoli ubijamy cukier do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Wyjąć mieszaninę soku z cytryny z ognia i stopniowo ubijać go trochę do mieszaniny cukier / jajko. Kontynuuj ubijanie gorącego płynu do mieszaniny cukier/jajko, trochę na raz, aż wszystko zostanie włączone. Po włączeniu całego gorącego płynu zawartość miski należy ponownie umieścić w rondlu i ponownie podgrzać na średnim ogniu. Gotować, ciągle mieszając drewnianą łyżką i upewniając się, aby często zeskrobać dno patelni, aby zapobiec jajeczkowaniu, przez 5 do 8 minut lub do momentu, gdy mieszanina zgęstnieje i grubo pokryje łyżkę. Aby przetestować, narysuj palec wzdłuż tylnej części łyżki; twaróg powinien przytrzymać ślad przez sekundę lub dwie, zanim się napełni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Wyjąć twaróg z ognia i przecedzić go przez sito o drobnych oczkach do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Ubić wanilią i solą. Powinieneś mieć około 3 filiżanek. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin, lub do zimna. (Twaróg można przygotować z wyprzedzeniem do 5 dni i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn