Mulligan z wołowiny i jęczmienia
Przepis wołowina i jęczmień Mulligan można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 29 centów za porcję. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga skondensowanego bulionu wołowego, soli, pomidorów w puszkach i cebuli. Z łyżką wynik 57%, to danie jest dobre. Gulasz Mulligan, Bażant Mulligan Z Kluskami, oraz Łatwy Gulasz Mulligan są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj mieloną wołowinę z cebulą i zielonym pieprzem, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub do miękkości jęczmienia, od czasu do czasu mieszając.