Mulligan z wołowiny i jęczmienia

Mulligan z wołowiny i jęczmienia
Przepis wołowina i jęczmień Mulligan można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 29 centów za porcję. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga skondensowanego bulionu wołowego, soli, pomidorów w puszkach i cebuli. Z łyżką wynik 57%, to danie jest dobre. Gulasz Mulligan, Bażant Mulligan Z Kluskami, oraz Łatwy Gulasz Mulligan są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj mieloną wołowinę z cebulą i zielonym pieprzem, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub do miękkości jęczmienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
JęczmieńJęczmień
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn